Процес починається з передзабійного утримання худоби, а закінчується виробництвом готової продукції, її зберіганням і реалізацією. При цій схемі ми маємо повний контроль над усіма етапами виготовлення м'ясопродуктів.
Ще однією складовою успіху нашої компанії є свій автопарк спецтранспорту, який готовий швидко і якісно доставити товар до покупця, щоб виконувати всі норми і вимоги зберігання під час транспортування. Це дозволяє знизити собівартість виробленої продукції і запропонувати на ринок якісний продукт за доступною ціною.
Всі ці фактори, разом з вдалим розташуванням міста на карті України, визначили наше становище на ринку як одного з найбільших м'ясопереробних комплексів на північному сході країни. У вересні 2013 року відкрився обробний цех в Києві, на базі якого проводяться напівфабрикати з охолодженого м'яса свинини, яловичини, баранини, кролика.
Це було зроблено для співпраці з сегментом HoReCa (готелі, ресторани, кафе) в столиці нашої країни, щоб максимально наблизити виробника до споживача там, де цей розрив завжди є найбільшим. Ми розуміємо вимогливість даного сектора ринку, тому зробили цей крок вперед тільки після того, як довели до досконалості якісні показники продукції, щоб відповідати запитам найвишуканіших цінителів м'ясопродуктів.
Філософія нашого ведення бізнесу - уважне ставлення до побажань і смаків наших клієнтів, отримання зворотнього зв'язку для постійного вдосконалення пропонованої продукції.
М'ясокомбінат «Миргородський» успішно працює з провідними національними торговими мережами, м'ясопереробними підприємствами України, відомими ресторанами, готелями і кафе міста Києва.
Наша мета - зберігати лідерські позиції на м'ясному ринку України, задовольняти вимоги наших споживачів, забезпечувати високу якість продукції і в майбутньому гідно представляти українського виробника на світовому ринку.