Мапа сайту >

Про М'ясокомбінат
«Миргородський»

Територія справжнього м'яса
М'ясокомбінат «Миргородський» - це компанія, яка з 2008 року працює в сфері м'ясопереробки і продажу охолодженого і замороженого м'яса свинини, яловичини, баранини. Основні виробничі потужності знаходяться в місті Миргород Полтавської області.

Вся продукція сертифікована і має документи, що підтверджують якість, - ветеринарне свідоцтво, висновки санітарно-епідеміологічних експертиз, сертифікат відповідності, якісне посвідчення, протоколи випробувань на ГМО. У 2014 році наша компанія успішно пройшла сертифікаційний аудит по системі менеджменту безпеки харчових продуктів і отримала сертифікат ISO 22000: 2005.

М'ясокомбінат «Миргородський» має два своїх тваринницьких комплекси, розташованих в екологічно чистому регіоні України, що налічують 30 тисяч голів беконних порід свинини. На цих комплексах встановлено обладнання від провідних світових виробників з використанням новітніх європейських методів вирощування. Крім того, ми тісно співпрацюємо з фермами по вирощуванню великої рогатої худоби. Виробництво нашого м'ясокомбінату побудовано за принципом замкнутого технологічного циклу.

Процес починається з передзабійного утримання худоби, а закінчується виробництвом готової продукції, її зберіганням і реалізацією. При цій схемі ми маємо повний контроль над усіма етапами виготовлення м'ясопродуктів.

Ще однією складовою успіху нашої компанії є свій автопарк спецтранспорту, який готовий швидко і якісно доставити товар до покупця, щоб виконувати всі норми і вимоги зберігання під час транспортування. Це дозволяє знизити собівартість виробленої продукції і запропонувати на ринок якісний продукт за доступною ціною.

Всі ці фактори, разом з вдалим розташуванням міста на карті України, визначили наше становище на ринку як одного з найбільших м'ясопереробних комплексів на північному сході країни. У вересні 2013 року відкрився обробний цех в Києві, на базі якого проводяться напівфабрикати з охолодженого м'яса свинини, яловичини, баранини, кролика.

Це було зроблено для співпраці з сегментом HoReCa (готелі, ресторани, кафе) в столиці нашої країни, щоб максимально наблизити виробника до споживача там, де цей розрив завжди є найбільшим. Ми розуміємо вимогливість даного сектора ринку, тому зробили цей крок вперед тільки після того, як довели до досконалості якісні показники продукції, щоб відповідати запитам найвишуканіших цінителів м'ясопродуктів.

Філософія нашого ведення бізнесу - уважне ставлення до побажань і смаків наших клієнтів, отримання зворотнього зв'язку для постійного вдосконалення пропонованої продукції.

М'ясокомбінат «Миргородський» успішно працює з провідними національними торговими мережами, м'ясопереробними підприємствами України, відомими ресторанами, готелями і кафе міста Києва.

Наша мета - зберігати лідерські позиції на м'ясному ринку України, задовольняти вимоги наших споживачів, забезпечувати високу якість продукції і в майбутньому гідно представляти українського виробника на світовому ринку.
Будемо раді співпрацювати з вами.
Ми завжди уважні до наших клієнтів і намагаємось знайти шлях до взаємовигідного співробітництва.